Terug naar overzicht

Venus Viva

De nieuwe gouden standaard in medisch esthetische behandelingen

Wat is het?
Venus Viva™  is een revolutionair alles- in- één systeem dat NanoFractional Radio Frequentie™ (RF) en de unieke SmartScan™ technologie combineert met electromagnetische pulsen. Venus Viva™ is het eerste systeem waarmee u handmatig ablatie en coagulatie kunt controleren en daardoor een efficiëntere behandeling kunt uitvoeren.

Hoe werkt het?
Venus Viva Nanofractional RF is het eerste toestel op de markt dat toelaat om ablatief én coagulatief op de huid te werken volgens handmatig ingestelde verhoudingen, op een veilige manier voor alle huidtypes. Door middel van ablatie wordt een epidermale huidverjonging bewerkt, de coagulatie zorgt voor neo-collagenese met een totale verbetering van het huidoppervlak tot gevolg.

De Viva behandeltip is uniek op de markt: deze laatste bevat het grootste aantal pins per tip op de medische markt (160 pins @ 62mJ/pin) én tegelijk de kleinste afdruk per pin (150*20micron) – door de unieke vorm - waardoor we in staat zijn om een krachtige behandeling te geven met een minimale hersteltijd tot gevolg. De ‘pattern generator’ laat toe om kleine zones en zelfs de meest gevoelige huiden te behandelen, doordat deze toelaat om een aantal pins tijdelijk uit te schakelen (half patroon, gewisseld patroon).

Venus Viva biedt ook MP² technologie (multipolaire radiofrequentie) en PEMF (electromagnetische pulsen) waardoor dit apparaat meerdere behandelmogelijkheden biedt voor resultaat op korte en lange termijn.

Het resultaat voor uw patiënten:
Een algemeen gladder en egaler huidbeeld, vermindering van lijntjes, rimpels, pigmentvlekken, (acné-) littekens, grove poriën … al vanaf de eerste behandeling.

Venus Concept creëert nieuwe standaarden voor innovatieve systemen en behandelmethodes voor huidverbetering, huidverjonging en verstrakking.

Aesthetix+ is exclusief verdeler van Venus Viva in België.

Ga naar de website van Venus Concept