Exclusief verdeler van niet-invasieve esthetische toestellen

Aesthetix+ is voor u de betrouwbare partner voor zowel de aankoop, gebruiksbegeleiding als rentabilisering van niet-invasieve esthetische toestellen.

Wat maakt Aesthetix uniek?

Voor & Na

De resultaten van mijn behandeling tegen huidverslapping zijn geweldig. Mijn gezicht ziet er strakker, gezonder en stralend uit. De behandeling was comfortabel en duurde niet lang. Venus VivaTM behandelingen zijn voor mij de beste optie en ik kan het iedereen aanbevelen. Ellen – Venus Viva™ Patient

Ik heb vele behandelingen geprobeerd, evenals medicijnen voor mijn acné, maar niets gaf echte verbetering. Door DermaluxTM zijn mijn vlekken verdwenen, mijn poriën verfijnd, littekens verminderd en mijn pijnlijke ontstoken cistes verdwenen. Het heeft mijn vertrouwen zeker niet beschaamd! Emily - Dermalux LED klant

Laatste nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten