Nieuws

De Venus Versa Tribella behandeling wint de My Face Body Award 2018
20 november 2018

Het nieuwe toestel in huidverbetering van Venus Concept werd sinds een paar jaar geïntroduceerd en bewees al onmiddellijk zijn doeltreffendheid met zijn optimale resultaten.

Lees meer
Wereldprimeur bij Aesthetix+: de nieuwe Dermalux™ LED MD.
20 augustus 2018

Dermalux™ brengt als eerste over de hele wereld een medisch toestel uit. Maak kennis met de Dermalux™ LED medical.

Lees meer
Vooruitgang in de esthetische behandeling van zonneschade
29 juni 2018

Zonneschade is één van de meest voorkomende redenen waarom patiënten esthetische specialisten bezoeken. Zonneschade gaat gepaard met UV-stralen die de productie van vrije radicalen in de huid verhogen. Dit veroorzaakt schade aan het DNA, ontsteking van het collageen en andere proteïnes die belangrijk zijn voor de elasticiteit en de veerkracht van de huid.

Lees meer
3 Feiten over tand bleaching
16 mei 2018

Denkt u er al een tijd aan om uw tanden te laten bleken? Lees hier enkele belangrijke feiten.

Lees meer
Dermalux LEd wint 5 jaar op een rij een Aesthetic Award!
8 december 2017

Wie beschikt over een Dermalux LED of wie al een behandeling met dit esthetisch toestel heeft ondergaan, kan ervan meespreken. De Dermalux LED is een uniek toestel in de wereld van huidverbetering.

Lees meer
Dermalux LED genomineerd voor een Award!
13 oktober 2017

Na vier overwinningen is de Dermalux LED voor een vijfde maal genomineerd in de categorie Energy Treatment of the Year 2017 op de Aesthetics Awards. Helpt u hen mee naar de overwinning? 

Lees meer
3 Fouten om te vermijden voor een beter Medisch-Esthetisch Consult
14 september 2017

Het eerste consult met een potentiële patiënt is bepalend voor haar eerste indruk en voor de kans dat een informatief contact omgezet wordt in een effectieve behandeling of ingreep.

Lees meer
Hoe een informatie-aanvraag m.b.t. een esthetische behandeling omzetten in een afspraak ?
5 september 2017

U heeft dus een kwalitatieve reputatie voor uw esthetische diensten online opgebouwd ? Uw website wordt gezien en bezocht en potentiële patiënten contacteren u om meer informatie te bekomen. Ze zijn nieuwsgierig maar zijn misschien nog niet volledig overtuigd van de esthetische ingreep die ze aan het onderzoeken zijn.

Lees meer
Venus Concept 5-Continent-Congress in Barcelona
1 september 2017

Deze week organiseerde Venus Concept een 5-Continent-Congress in Barcelona. Elke internationale Venus Concept verdeler mocht deelnemen aan een 4-daagse opleiding, gegeven door verschillende training specialisten.

Lees meer
Welkom bij Aesthetix
28 april 2017

Maak kennis met Aesthetix.

Lees meer