Welkom bij Aesthetix+

Aesthetix+ is een familiebedrijf van de tweede generatie. Al 30 jaar volgen wij op een professionele en tegelijk kritische manier, de ontwikkelingen op de cosmetisch-esthetische markt. Van de nieuwste ingrediënten en formules tot de nieuwste toestellen en technologieën worden door ons getest en geëvalueerd, zodat wij steeds garant kunnen staan voor de resultaten, de rentabiliteit én het nut van ons totaal aanbod.

Voor elke (huis)arts, esthetische arts, dermatoloog of plastisch chirurg op zoek naar niet-invasieve technieken met een zichtbaar resultaat
De behoefte van de patiënt evolueert meer en meer naar minder ingrijpende behandelingen wat zich vertaalt in een verschuiving in het medisch aanbod naar niet-invasieve medische apparatuur en technieken. De combinatie van een zeer korte hersteltijd met effectieve resultaten, weliswaar op een iets langere termijn, geniet meer en meer de voorkeur waardoor de rol van de arts verandert van ‘problem solver’ naar ‘medical skin coach’ met een persoonlijk, langdurige relatie met de patiënt en zijn/haar huid tot gevolg.

Niet-invasieve esthetische apparatuur gewikt en gewogen
Vooraleer een apparaat aan het Aesthetix+ programma wordt toegevoegd, moeten wij overtuigd zijn van de kwaliteit, het resultaat én de rentabiliseerbaarheid van de techniek.

  • Als onafhankelijke, exclusieve verdeler zijn wij verantwoordelijk voor het selecteren van de beste leveranciers met high tech kennis, kwalitatieve toestellen én een betrouwbare dienst na verkoop
  • Als klinische partner testen wij elke techniek uitvoerig voor die wordt aangeboden en gaat de uitlevering van een apparaat altijd gepaard met een degelijke training en opvolging, zodat elke patiënt naar tevredenheid behandeld kan worden.
  • Als businesspartner stellen wij ons ook garant voor de rentabiliteit van een techniek en leveren wij een terugverdienplan per specifiek toestel.

Aesthetix+, een betrouwbare partner

Als familiebedrijf zijn wij een hecht team en ook met onze klanten onderhouden wij een persoonlijke relatie. Eerlijkheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en service behoren tot de basiswaarden waar wij als leverancier voor staan.