Terug naar overzicht

Wereldprimeur bij Aesthetix+: de nieuwe Dermalux™ LED MD.

20/08/2018

Voor het eerste in de historie van Dermalux™ LED introduceren de makers van het non-invasief apparaat die huidproblemen bestrijdt met lichttherapie een nieuw medisch toestel.

Aesthetix+ nodigt u uit om deel te nemen aan de introductiedag op vrijdag 21 september van de nieuwe Dermalux LED Medical waar u het nieuwe toestel leert kennen in combinatie met een lezing van Dr. Gareth Jones.

Dr. Jones is een professioneel consulent voor de Europese Commissie en de overheid van het Verenigd Koninkrijk op vlak van Energy Efficiency, Photonics en Lighting Technologies en is expert taxateur voor Innovative UK. Hij is huidig CEO van LUX-TSI, een geautoriseerd testlaboratorium en globaal gecertificeerd adviesbureau en is een ervaren technoloog met 25 jaar ervaring in technologisch ontwerp, ontwikkeling, fabricatie en certificatie. Hij was een oprichtend CTO van Enfis, een innovatief UK SME medisch LED bedrijf en was een de personen uit het team dat verantwoordelijk was voor het plaatsen van het bedrijf op de London Exchange in 2007. Gedurende de jaren met Enfis leidde hij de vorming van het bedrijf ISO 13485 medische apparatuur kwaliteitsmanagement systeem en archiveerde verschillende patenten over medische apparaten.

Schrijf u in voor de introductiedag op vrijdag 21 september en boek uw sessie. U heeft de keuze tussen onderstaande tijdsperiodes:

  • Sessie 1: van 16u tot 18u
  • Sessie 2: van 19u tot 21u

Bekijk hier de officiële uitnodiging.
Schrijf u nu in via info@aesthetix.be of via 055 31 50 82.