Terug naar overzicht

De Venus Versa Tribella behandeling wint de My Face Body Award 2018

20/11/2018

De Tribella behandeling van het Venus Concept toestel 'Venus Versa' neemt dit jaar de My Face My Body Award mee naar huis in de categorie 'New Treatment of the Year' op de Global Aesthetic Awards. Het nieuwe toestel in huidverbetering van Venus Concept werd sinds een paar jaar geïntroduceerd en bewees al onmiddellijk zijn doeltreffendheid met zijn optimale resultaten. 

(Resultaat na één Tribella behandeling)

Wat is een Tribella behandeling?

Een Tribella behandeling met de Venus Versa combineert drie non-chirurgische procedures in één volledige behandeling in huidvernieuwing en -verbetering. Deze techniek garandeert de patiënt zichtbaar betere resultaten op kortere termijn. 

Welke technieken worden gecombineerd?

De Tribella combineert fotobehandeling, anti-ageing en huidvernieuwing in één behandeling. Met fotobehandeling gaan we huidproblemen zoals huidverkleuring, pigmentvlekken, zonnebeschadiging bestrijden en verbeteren we de algemene huidtint. De anti-ageing behandeling vermindert op zijn beurt rimpels, fijne lijntjes en verstevigd de huid. Tot slot herstelt de Tribella behandeling onzuivere huiden, littekens, rosacea, vergrootte poriën, striemen en andere problemen die te maken hebben met huidtexturen.

Deze drie-in-één behandeling vereist geen hersteltijd en is steeds non-invasief. Dit maakt het één van de meest efficiënte toestellen op de markt.

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze techniek en de Venus Versa? Stuur ons een mail via info@aesthetix.be of bel ons via 055 31 50 82.