Terug naar overzicht

Venus Legacy

Venus Legacy met 4DTM technologie

Wat is het?
Venus Legacy is hét toestel op de markt voor niet-chirurgische body contouring en huidverstrakking van gelaat, hals en lichaam. Dit unieke toestel is een combinatie van Venus Freeze en het gloednieuwe Varipulse systeem dat multipolaire radiofrequentie en PEMF combineert met suctie (aanzuigen en wegblazen van de huid).

Hoe werkt het?
De Multi-Polar RF technologie levert snel en pijnloos een homogene warmte aan alle huidlagen, wat resulteert in superieure klinische resultaten op vlak van anti-ageing en lifting.

De Electro Magnetische Pulsen stimuleren de collageen-en elastine productie en de aanmaak van nieuwe fibroblasten, een extra voordeel is een verhoogde vascularisatie.

Vari-PulseTM geeft door middel van een vacuümpomp een aanzuigende en afblazende beweging met een diepe penetratie van energie tot in de diepe hypodermis tot gevolg. De combinatie met lymfedrainage en een verbeterde bloedcirculatie zorgt ervoor dat de Venus Legacy uitmuntende resultaten scoort voor vetafbraak en body contouring.

Het RealTime Thermal Feedback systeem slaat op een geïntegreerde thermometer die op het scherm constant de temperatuur weergeeft in het behandelde gebied zodat er steeds gecontroleerd in de resultaatszone gewerkt wordt.


Het resultaat voor uw patiënten:
Venus Legacy is het aangewezen toestel voor vetafbraak, bodycontouring en verstrakking van gelaat, hals en lichaam. Elke patiënt die huidverstrakking wenst te combineren met het effectief veranderen van zijn/haar lichaamssilhouette, zal zeer tevreden zijn van de excellente resultaten van het Varipulse systeem.

Venus Concept creëert nieuwe standaarden voor innovatieve systemen en behandelmethodes voor bodycontouring, huidverjonging en verstrakking.

Aesthetix+ is exclusief verdeler van Venus Legacy in België.

Ga naar de website van Venus Concept