Terug naar overzicht

Venus Freeze

De (MP)2-technologie van Venus Freeze lift en geeft de huid volume

Wat is het?
Venus Freeze is een niet-invasieve en pijnloze behandeling tegen verslapping en huidveroudering, zowel voor gelaat als lichaam.

Hoe werkt het?
Venus Freeze levert door middel van (MP)2-technologie multipolaire radiofrequentie en electromagnetische pulsen (PEMF) op de huid van zowel gelaat als lichaam.

De multipolaire radiofrequentie creëert een dichte en uniforme warmtematrix, waardoor collageenvezels krimpen en een onmiddellijk liftend effect zichtbaar wordt. Als de radiofrequentie langer dan 10 minuten op het lichaam wordt toegepast, ontstaat bijkomend een lipolyse effect, waardoor deze behandeling ook ingezet kan worden tegen cellulite en voor figuurcorrectie.

Daarnaast leveren de PEMF (pulsed electromagnetic fields) een (letterlijk) huidverjongend, lange termijn-effect door o.a. de levensduur van de fibroblasten te verlengen, de aanmaak van nieuwe fibroblasten te stimuleren en een verhoogde vascularisatie te creëren.

Het resultaat voor de patiënt:
Een strakkere huid, een mooiere huidstructuur, minder rimpels, een voller en jeugdiger voorkomen, minder cellulite, een silhouet met strakkere contouren.

Venus Concept creëert nieuwe standaarden voor innovatieve systemen en behandelmethodes voor huidverbetering, huidverjonging en verstrakking.

Aesthetix+ is exclusief verdeler van Venus Freeze in België.

Boek nu uw demo!