Mediderma

Het bedrijf
Mediderma Laboratories werd in 1989 opgericht door Dr Gabriel Serrano met als doel het ontwikkelen van hoogkwalitatieve en technologische producten voor verschillende huidaandoeningen en huidverjonging die beantwoorden aan de behoeften van de moderne, dermatologische en cosmetische wereld. Op vandaag staat Mediderma gekend voor intensieve research, strenge kwaliteitsnormen en innovativiteit op vlak van niet-invasieve esthetische behandelingen. Door zich te specialiseren in nanotechnologie kan Mediderma beantwoorden aan de behoeften van de patiënt van vandaag. De missie van Mediderma is ‘Listening to your skin’, door te ‘luisteren naar de huid’, luister je naar de patiënt en zijn/haar noden.

De producten

Mediderma was van bij de start pionier in het lanceren van producten met AHA’s en BHA’s. Deze producten, waarvan de formules ondertussen verrijkt werden met nieuwe actieve ingrediënten, zijn wereldwijd nog steeds bestsellers.
Mediderma ontwikkelde een uitgebreid assortiment producten voor specifieke aandoeningen zoals psoriasis, seborrheic dermatitis en atopic eczema, en cosmetische producten voor anti-ageing van gelaat en lichaam, rimpelvulling en huidversteviging.

Het unieke
Wat Mediderma vandaag nog steeds uniek maakt op de wereldmarkt is de mogelijkheid om anti-ageing ingrediënten en zelfs chemische peels door middel van nanotechnologie in de huid te brengen – zonder down time – mét de beste, zichtbare resultaten. De lagere concentraties aan actieve werkstoffen in nanotechnolgie - in verhouding met wat gangbaar in de markt is – laten toe om zonder irritatie betere resultaten te bereiken !

De impact
Meer dan 6 000 dermatologen en esthetische artsen wereldwijd werken met Mediderma. Jaarlijks worden meer dan 60 000 patiënten met hun producten behandeld.